Ingyen játék Pénzszerzés Ajándék Képek

Itt olyan oldalakról olvashatsz,melyeken ingyen juthatsz ajándéktárgyakhoz vagy pénzhez. Ezenkívül képek, glitter és viccek is találhatók itt.


Elit Sportfogadók Klubja


MARKETAGENT Szeretnéd véleményeddel meghatározni a jövő trendjeit, és még készpénzt is kapni ezért?

- Regisztrációmért cserébe már 150 bónuszpontot jóváírtak a számlámra

- Marketagent.com pontok formájában javadalmazást kapok, melyek bármikor készpénzre vagy az együttműködő partnerek termékeire és szolgáltatásaira válthatók

- Válaszaimat szigorúan bizalmasan kezelik és soha sem hozzák nyilvánosságra vagy adják tovább a nevem és címem feltüntetésével.

 

Az oldal 11 nyelven érhető el, természetesen magyarul is.


 Regisztráció


Mit kell tennem ahhoz, hogy részt vehessek a kutatásban?

Egyszerűen regisztrálja magát a kutatás résztvevőjeként a Marketagent.com-nál, mi pedig rendszertelen időközönként e-mailben kapcsolatba lépünk Önnel. Ezután már csak közölnie kell velünk a véleményét és visszaküldeni a hiánytalanul kitöltött kérdőívet.


Mennyibe kerül a regisztráció és a részvétel?

A regisztráció és a kutatásokon való részvétel is teljesen ingyenes. Sőt épp ellenkezőleg: ezáltal még akár készpénzhez is juthat.


Mennyi időbe telik egy kérdőív megválaszolása?

Ez a kutatás fajtájától és hosszától függően erősen változó és akár 20 percig is tarthat. A javadalmazás mértéke azonban mindig az adott kutatás hosszától függ.


Mit nyerhetek?

Minden hiánytalanul kitöltött kérdőívért cserébe javadalmazást kap a számlájára jóváírt pontok formájában. A jutalom összege kutatásonként más és más, és függ a kutatás típusától és a kérdőív hosszától. A kutatáson való részvétel természetesen minden esetben önkéntes, és soha sem kötelező.

Az Ön által megszerzett pontokat beváltóhelyünkön bármikor készpénzre ill. a Marketagent.com együttműködő partnereinek termékeire vagy szolgáltatásaira cserélheti. A javadalmazás ill. a megnyerhető díjak pontos értékéről mindig értesítjük Önt a kutatás előtt.


Nyilvánosságra hozzák személyes adataimat?

-Soha nem adjuk meg ügyfeleinknek az Ön e-mail címét. Kizárólag mi fogjuk tartani Önnel a kapcsolatot a tanulmányokon való részvétel céljából.

-Soha nem keressük meg Önt reklámcélból. Soha nem próbálunk semmit sem eladni Önnek. Kizárólag a véleményére vagyunk kíváncsiak.

-Az Ön által eljuttatott információkat és véleményeket soha nem fogjuk továbbadni vagy nyilvánosságra hozni az Ön nevével vagy elérhetőségeivel összefüggésben. Ügyfeleinket csak az összesített adatok érdeklik.
                      Az oldal szövegének másolása tilos!

                 Minden jog fenntartva ingyenatied.hupont.hu                               Map

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 137
Tegnapi: 129
Heti: 799
Havi: 2 514
Össz.: 725 385

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: MARKETAGENT - Mondd el a véleményed és keress vele pénzt!
Ingyen játék Pénzszerzés Ajándék Képek - © 2008 - 2018 - ingyenatied.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: kép a képben rejtvény - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »